NU OOK BESCHIKBAAR VOOR WINDOWS PHONE 7 EN SYMBIAN

HCC!digital beursbezoeker Jan Verhoef uit gemeente Zwaag is de gelukkige winnaar van de iPad2

02-12-2011 – “Ik sta heel versteld dat ik gewonnen heb, ik win nooit wat! Ik vind het een hele goede applicatie! Het is makkelijk om foto’s bij te voegen en de locatie wordt automatisch aangegeven. Ik heb gelijk echte meldingen gedaan in mijn buurt over straatverlichting en het leuke is dat ik direct een reactie heb ontvangen van de gemeente Zwaag”, aldus Jan Verhoef.

 

Onder de titel: “Ben jij klaar voor de digitale toekomst?” Organiseerde HCC voor de tweede keer HCC!digital, het digitale kennisevenement. Op 4 en 5 november kwamen duizenden computerliefhebbers weer bij elkaar in de Jaarbeurs in Utrecht van jong tot oud. In samenwerking met HCC!digital werd BuitenBeter onder de aandacht gebracht bij de beursbezoekers.

 

Jan Verhoef, al jaren HCC lid was aanwezig op de beurs en op zoek naar nieuwe toepassingen op het gebied van technologie. Hij heeft ter plekke de BuitenBeter app gedownload op zijn smartphone. De reactie van Jan Verhoef: ‘Ik ben gek op technische snufjes en ik heb gelijk de app gedownload op de beurs, dit keer is zelfs mijn vrouw het hiermee eens!’

En de iPad is gegaan naar: Jacco Vlijm

11-02-2011 - “Een iPad stond nog op m’n verlanglijstje, dus ik ben er heel erg blij mee. Ook mijn kinderen zijn dol enthousiast. Waarschijnlijk moeten we een beleid opstellen wie wanneer de iPad mag gebruiken.


Ik heb zelf een Windows Mobile telefoon en daarvoor zijn niet veel leuke apps te vinden. Toen ik de BuitenBeter app zag, heb ik ‘m direct gedownload. Een hele handige app. Voorheen deed ik nooit meldingen, maar daar is nu verandering in gekomen. In Voorthuizen heb ik al een aantal meldingen gedaan.”

Marco Lanenga is één van de eerste Nederlanders met een iPhone 4S

27-10-2011 – Marc Lanega heeft hem, terwijl de iPhone 4S pas vanaf morgen in de winkels ligt. Marco, enigszins beduusd:  “Ik ben blij verrast, ik wist niet eens dat je ook nog wat kon winnen door een proefmelding te doen. Ik ben heel blij met deze prijs, een mooie smartphone! Maar ik was sowieso al enthousiast over de BuitenBeter app, het is een mooi en simpel systeem voor burgers om meldingen te doen in jouw eigen gemeente. De proefmelding heb ik gedaan omdat ik iemand anders liet zien hoe het werkt.”

 

Voor iedereen die bij deze actie net achter het net heeft gevist, een volgende keer beter. Er ontstaan wel vaker spontane ideeën, zo ook met deze iPhone 4S. We stonden toch in de rij in Oberhausen om zo snel mogelijk een testdevice te krijgen…en max two allowed.

 

De winacties zijn vooral bedoeld om bestaande gebruikers te bedanken en natuurlijk om meer mensen kennis te laten maken met het gemak en de eenvoud waarmee je je betrokkenheid bij de leefomgeving kan omzetten in daden. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het doen van echte meldingen. Daar wint iedereen tenslotte een betere buitenruimte mee!

 

 

Bert uit Amersfoort is novemberwinnaar: ‘Ik heb de app direct gedownload’

22-12-2010 - ‘Ik ben super blij met de iPhone 4! Enige tijd geleden toen ik nog niet in het bezit was van een smartphone, had ik al gehoord van BuitenBeter. Toen ik wel de juiste telefoon had, heb ik de app direct gedownload.

BuitenBeter maakt het heel gemakkelijk een melding aan de gemeente te doen.  Zoeken naar de juiste contactgegevens en manieren om te melden kun je nu achterwege laten. Twee dagen geleden heb ik nog een melding gedaan over een spekglad fietspad.'

Boyke Ten Broeke gaat er met BlackBerry Playbook vandoor

 

27-09-2011 - “Stond ik net op het punt een BlackBerry Playbook te kopen, krijg ik een telefoontje van de mensen van BuitenBeter. Blijkt dat ik er een gewonnen heb!

 

Zelf ben ik erg enthousiast over de BuitenBeter app. Ik heb bij de lancering hem direct gedownload en een proefmelding gedaan. Ik moet bekennen dat ik dit eerst deed om de PlayBook te winnen, maar ik heb de app nu al meerdere keren gebruikt. Mooi om te zien is ook dat gemeente Den Bosch de meldingen snel oppakt en oplost.

 

De iPhone 4 van oktober gaat naar Tjitske Plakke uit Zwolle

24-11-2010 - ‘Ik speur de AppStore geregeld af op zoek naar nieuwe, coole apps. Laatst zag ik een scheve boom op een parkeerplaats en was benieuwd of er een app voor bestond om zoiets te melden. Ik vond BuitenBeter!

In de wijk in Zwolle waar ik woon zie ik nog wel eens iets op straat dat niet door de beugel kan. Ik vind het belangrijk dingen te melden die mijn opvallen op straat, zeker in mijn eigen buurt wil ik dat het opgeruimd en schoon is. Top app!’

Videos over BuitenBeter


BuitenBeter Rotterdam


Heb jij 'm al op je smartphone?


BuitenBeter voor Symbian


BuitenBeter voor Windows Phone 7


BuitenBeter in de Nationale Phone Show

EDTV bericht over BuitenBeter in Eindhoven
EDTV bericht over BuitenBeter in Eindhoven.
Wethouder Mary Fiers van Eindhoven doet de eerste melding met BuitenBeter!


Wethouder Mary Fiers van Eindhoven doet de eerste melding met BuitenBeter!

Hoe werkt BuitenBeter? Een nieuwe melding maken in een paar simpele stappen.


Hoe werkt BuitenBeter?
Een nieuwe melding maken in een paar simpele stappen.

Hoe werkt BuitenBeter? Overzicht en status van je meldingen bekijken.


Hoe werkt BuitenBeter?
Overzicht en status van je meldingen bekijken.

Wethouder Caroline van den Elsen van Veghel over BuitenBeter


Wethouder Caroline van den Elsen van Veghel over BuitenBeter


Gemeente Maastricht